Centrum voor Liefde en Geluk

Op deze site laat ik u kennismaken met mijn "wereld", mijn visie, denkbeelden en oplossingen. Waarin centraal staat dat: Liefde DE weg is naar Geluk, het ware Geluk.

 

 

In het Centrum voor Liefde en Geluk wil ik zaken die een bijdrage leveren aan het welzijn van allen, ondersteunen en een plek geven. 

De nadruk ligt op het individueel behandelen van mensen met lichamelijke en geestelijke klachten, (onverwerkte) trauma's, en dat in de breedste zin. Mensen (weer) gelukkig maken, het leven leefbaar maken!

Daarvoor heb ik, naast het Boeddhisme een HBO Energetisch Therapeut opleiding aan het Dharma Instituut te Brunssum gedaan. dat gecombineerd met een brok levenservaring, en de "gave" die al vele generaties via mijn moederskant aan mij is doorgegeven.

 

Ik heb echt het mooiste beroep ter wereld, elke dag mag ik mensen "genezen", en de wereld een beetje leefbaarder maken.

Wat een gelukkig mens ben ik!!

Iedereen ontvang ik met een zuivere intentie om je een oplossing te geven/ aan te reiken voor je probleem, hoeveel tijd en aandacht dat ook kost.

 

Centrum voor Liefde en Geluk is een plek die midden in de maatschappij staat, met beide benen op de grond. En gaat verder dan de persoonlijke behandeling.

Het weten hoe mensen, gemeenschappen en bedrijven handelen en georganiseerd zijn is de essentie om echt de gedragingen van ons als mensheid te kunnen veranderen. Ons handelen zodanig beïnvloeden dat wij ons ernaar gaan gedragen, zie Circumspectio.

Commercie, marketing en winst/rendement is een vast onderdeel van onze werk- en leefomgeving geworden, en dat is prima. Wij adviseren graag hoe je dat doet met een juiste intentie. Ook hoe je als bedrijf ervoor zorgt dat het product of dienst een lading van liefde mee krijgt, vanuit een wetenschappelijke benadering.

Hoe is de keten van afhankelijke factoren waaruit het bedrijf opgebouwd is, georganiseerd? En hoe kun je dat beter laten functioneren?

 


Branchevereniging

Inschrijfnummer: 5986

Erkend leerbedrijf

registratienummer: 230060