Ervaringsverhalen

Commentaren: 2
 • #2

  Jeroen (donderdag, 12 april 2012 12:16)

  Het is al weer even geleden dat ik bij Hans op de behandeltafel heb gelegen, maar ik ben hem nog steeds dankbaar.

  Ik liep al geruime tijd rond met lichamelijke klachten waar de artsen waar iedereen naar toe loopt geen raad mee wisten. Bij toeval leerde ik Hans kennen en hij hielp me ontdekken dat ik de alledaagse stress opsloeg in mijn lijf en dat daardoor de klachten ontstonden.

  Hij heeft met een aantal behandelingen weer "schoon" gemaakt en dat heeft een ander mens van me gemaakt. Ik kan nu ook veel beter met spanningen omgaan. Hans, Ik ben je zeer dankbaar en zal "lotgenoten" zeker adviseren om kennis met
  je te maken.

 • #1

  Ton&V (donderdag, 04 augustus 2011 00:46)

  (Ton), het klinkt ongelooflijk, maar direkt nadat Hans mij gedurende ongeveer 35 minuten had behandeld door toepassing van "energetica", was het nare stemmingsgevoel dat ik al jaren in mij had, het gevoel van constant "in mineur" zijn, (wel plezier en lol, maar snel weer "serieux")verdwenen en voelde ik weer die blijheid en een glimlach die ook voor Hans aanstekelijk "werkte". Dat gevoel zet zich heden, zo'n week later, voort. Ik ben weer uit mezelf aan het zingen en fluiten en dat gevoel was ik toch echt kwijt.
  Door de dingen die ik heb meegemaakt waren er zoveel (energie)blokkades ontstaan dat ik mij daardoor niet meer vrij kon voelen. Ik voel mij nu bevrijd en "herboren" en ik denk dat ik die blijheid niet meer zal kwijtraken.
  Dank je wel Hans!

  (V)Op de eerste dag dat Hans begon met zijn 'praktijk' op La petite Brenne stond er veel wind en moest Hans af en toe de partytent, waaronder zijn behandeltafel stond, vast houden tijdens zijn behandeling.
  Mijn klacht; hoge bloeddruk, regelmatig tijdens werkdagen rond de 190/95 en pols rond de 70, die na lekker slapen en vrij zijn daalde tot 150/85, was de bloeddruk de dagen na de behandeling 128/61 en 136/71 en een pols rond de 70!
  Ik zit lekker in m'n vel en voel me prima en hoop dat ik dit, straks na de vakantie en tijdens mijn werkdagen, vast kan blijven houden.
  Dank je wel Hans.
  V.

  (Ton) Over V wil ik nog aanvullen, dat ik haar meer uitgerust vind dan anders, ook dan in andere vakanties en dat zij sinds de behandeling door Hans duidelijk minder snel vermoeid is en dat zij minder lang hoeft te "rusten"!

Reacties per mail, bestemd voor deze rubriek


Utrecht, zondag 7 aug 2011  

Deze zomer heb ik op La Petite Brenne enkele energetische behandelingen gehad van Hans Bergman. Een geschenk uit de hemel!

Mijn vader net dood. Veel verdriet en gemis.

Ik kon mij op de behandeltafel goed overgeven. De aanraking van Hans is licht, zacht en respectvol. Er gebeurt niet zo veel (geen gekneed enzo), maar toch… Zijn handen weten waar ze moeten zijn, heel bijzonder.

Ik kwam bij verdriet, angst, pijn, liefde en dankbaarheid… Ontspanning, huilen, trillen, wegzakken, ontwaken…

Door de behandeling heb ik heel dicht bij mijn vader kunnen zijn. Ik koester de beelden en het gewaar zijn.

Hans, dank voor je toewijding en liefde. Mirjam