Energetisch Therapeut is gewoon maar een naam die op dit moment het zo dicht mogelijk benaderd voor datgene wat ik doe, voorheen noemde men het spiritueel genezer. 

Ik maak contact met Uw energie lagen die veel verder gaan dan Uw fysieke lichaam. Verstoringen in deze energielagen zorgen voor mentale en fysieke klachten, of een algemeen onbehagen.

 

Juist in de huidige maatschappij waarbij er een enorme druk op onze westerse maatschappij gelegd wordt, zie je dat wij door onze gedachten zelf enorme klachten veroorzaken. Eerst resulteert dat in mentaal en (daarna) fysieke klachten. 

Dat kun je zelf onder controle krijgen, door gerichte trainingen. En ik kan dan zorgen voor een schone lei, waar je kan beginnen met de training.

 

Naast de behandeling van privé personen, begeleid ik bedrijven naar een beter functionerend bedrijf. Hoe maak je het productproces  liefdevoller en zorg je voor een Unique Sale Point (USP)

Ziekteverzuim is erg efficiënt als je de kern van het probleem ziet, en dat kan oplossen of kan doorverwijzen. Het schept duidelijkheid!

 

Een bevestiging van al het moois wat ik dagelijks doe en wat mij erg blij maakt, kunt u lezen in de ervaringsverhalen