Mij is gevraagd of ik mijn visie op dit project wil geven. 

Het model wat ik ontwikkeld heb in de Eindhovense wijk Oud Woensel, ga ik als uitgangspunt nemen daarvoor.

De situatie hier is compleet anders zo lijkt het. Echter het doel blijft het zelfde, dat doel geldt voor elk levend/voelend wezen. Dat is het streven naar Geluk.

 

Waar ik in Eindhoven draagvalk heb gecreëerd in zowel de top-down als bottom-up ketens, om van daaruit de Maslov behoefte Pyramide stap voor stap te kunnen afleggen met als hoogte doel zelfontplooiing en de staat van Geluk te kunnen bereiken voor iedereen. De weg te wijzen en doormiddel van concrete commerciële plannen dit te realiseren. Stappenplan circumspectio

Kunnen we in Grevenbicht een aantal stappen van de Pyramide overslaan, en is het bereiken van het ultieme doel dichterbij. Wat niet wil zeggen dat dit makkelijker is, pas als het belang van verandering in deze generatie urgent is, kan dat doel snel bereikt worden. De visie bij de betrokken partijen is er, nu nog de urgentie bij de bewoners(consument) duidelijk maken.

 

Daarnaast zal ik de markt als bewezen, top-down en bottom-up gaan bewerken met concepten die geld opleveren zodat bedrijven daar profijt bij gaan hebben en daar naar gaan handelen. daarbij de consumenten laten beseffen dat zij de macht hebben om deze verandering in te zetten.