Energetica

 

Als mens besta je uit een verzameling moleculen, aan elkaar gehouden door energie; je fysieke lichaam is daar een onderdeel van, maar ook bijvoorbeeld je auralagen. Door het leven kunnen in die energielagen blokkades en/of verstoringen ontstaan, die zich manifesteren doormiddel van fysieke en mentale ziektes in je fysieke lichaam.

Ik ben HBO opgeleid tot energetisch therapeut aan het Dharma Instituut te Brunssum en heb mijn gevoeligheid verder ontwikkeld om deze verstoringen in de energielagen te voelen; daarnaast kan ik door middel van gericht geven van energie de blokkades oplossen door middel van het activeren en ondersteunen van het zelf herstellend vermogen. Het concreet geven van een enorme brok energie daar waar het lichaam aangeeft waar het nodig is. 

 

De behandeling is door het gebruiken van deze energie niet mogelijk voor personen die elektrische hulpmiddelen inzich dragen, zoals defibrilator of pacemaker. Deze kunnen ernstig verstoort raken of geheel uitvallen. 

 

Even voor de duidelijkheid!:

- Ik voel letterlijk, waar jouw lichaam aangeeft waar de bron van een probleem is.

- Ik voel en zie ALLEEN dat wat nodig is voor de behandeling.

- Ik heb en hanteer zonder uitzondering een strikte en volledige zwijgplicht, ook naar partners of ouders.

- De energie waar ik mee werk, is puur vanuit mijn handen.

 

 

Behandeling

 

 

Een behandel sessie bestaat uit twee onderdelen:

 

1.  Dossier vorming. 

- Algemene informatie (alleen eerste consult)

- Medische achtergrond (alleen eerste consult)

- Energetisch diagnose, ik voel en zie wat de bron van het probleem is.

 

2. Behandeling.

- Energetisch:

Ik laat de energie via mij naar jou stromen, waarbij jouw onderbewuste deze energie gebruikt om te "genezen", blokkades op te heffen en doet wat voor jouw lichaam nodig is.

Waarbij ik daar waar nodig extra energie kan toevoegen.

Gedurende de behandeling voel ik letterlijk in mijn lichaam waar de pijn, blokkades et cetera zit en hoe ik die moet behandelen. Waarbij ik direct voel of wat ik doe ook effectief is.

Als het nodig is voor de behandeling zal ik een situatie zien, een situatie in het heden of uit het verleden, of in een vorig leven, om zo tot de kern van de klacht in het heden te komen. 

Dit om de situatie in het heden te kunnen begrijpen en te kunnen behandelen.

 

- algemeen:

De behandeling vindt plaats op een behandeltafel, waarbij U gewoon gekleed bent en blijft.

De behandeling is niet toegestaan voor mensen met een Defibrilator of Pacemaker, deze kunnen ontregelt worden of uitvallen door de energie die ik inzet.

 

 - Boeddhistisch.

Door mijn kennis van de boeddhistische gedachten, kan ik handvatten bieden om anders naar je leven of bepaalde situatie te kijken. Dit kan van belang zijn omdat je anders de verstoringen weer opgebouwd in je energielagen.

Door anders naar de situatie te kijken, wat wel training vergt, krijg je een duurzame oplossing.

 

Ik weet nooit wat er op het behandel pad komt en wat de klacht van mij eist, immers elk mens en elk klacht is uniek, en heeft vaak een eigen oorsprong. Garantie kan ik daarom niet geven, wel een moment voor je zelf, een frisse blik op je klachten en op jou persoon.
Waarbij tot nu toe in 95%van de behandelingen een positieve reactie heb gekregen, bij 3% geen merkbare verandering is opgetreden en bij 2% heb ik  geen bijdrage aan het verhelpen van de klacht kunnen komen.